Empresa

Fabricació, comercialització i serveis d'àmbit nacional e internacional

QUIMIC-STEP S.L. és una empresa de fabricació, comercialització i serveis d’àmbit nacional i Exportació i Importació que opera sota la marca comercial QUIMIGEST ®.

La nostra missió és atendre les diferents necessitats de la indústria relacionades amb el subministrament d’additius químics i instal·lació d’equips per a Tractaments d’Aigües Residuals – Potables i additius per a les indústria Alimentària i Química.

La nostra preocupació per l’entorn natural i el desenvolupament s’ha transformat com a principal objectiu en comercialitzar productes de valor afegit per solucionar problemes mediambientals.

Mitjançant l’atenció directa i personalitzada podrem atendre qualsevol necessitat o dubte que pugui sorgir tant al voltant dels nostres productes com en la seva aplicació.

Treballem amb importants companyies nacionals i internacionals en diferents parts del món. Per a això disposem dels canals logístiques necessaris per garantir la màxima eficiència en la gestió de temps i recursos.

Quimigest ® disposa d’unes instal·lacions logístiques amb els últims avenços tecnològics en ADR i magatzem d’additius d’alimentació per a garantir el subministrament nacional i internacional, tramitant el servei de gestió de duanes, transport marítim i aeri.

Voleu sol·licitar una anàlisi? Necessita una fitxa tècnica o de seguretat?